FeaturedRkhack Special

Sports Fest : Amazon All Quiz Answer Added

Amazon Quiz, Amazon Quiz Right Answer| Amazon All Quiz Answer is Added On This Post. Every New Quiz Live On Amazon We Will Add Right Answer Here. So Save This Link For Future.Don’t Worry About Right Answer, We Will Added All Questions Right Answer. So Let’s Try Luck…

How To Participate In Amazon Quiz?

  • First Download Amazon App From Here. Amazon App[If You Already Download Then Skip This Step]
  • Open Amazon App & Login/SignUp In Your Account.
  • Now You See “Quiz Banner” On Homepage Of Amazon App
  • Just Click On Banner And Start Quiz.
  • Now Answer All Questions Right. [Don’t worry Answer Is Added Below]

Amazon Sports Fest Guess & Win

  • Total Winner : 80
  • Prize :6 Lucky Winners Will get The – Messenger Beg Worth Rs.3599 each10 Lucky Winners Will get – Resistance Band Worth Rs.2000 Each10 Lucky Winners Will get – Fila Bag Worth Rs.2000 Each

    44 Lucky Winners Will get – Lotto Sipper Worth Rs.450 Each

    10 Lucky Winners Will get – asics hamper Of Socks , Wristband & Sipper Worth Rs.2000 Each

  • Winner Declared : Before 15th October, 2017

Amazon Sports Fest Answer 

Amazon Sports Fest Answer

Product 1 – Fila Men’s Guardian 2 Enzd Running Shoes

Product 2– Reebok Men’s Print Run Prime Ultk Running Shoes

Product 3 – Lotto Men’s Ettore Running Shoes

Product 4 – Reebok Men’s Royal Shadow Running Shoes

Product 5 – asics  Men’sGel-Synthesis Mesh Multisport Training Shoes

Product 6 – ASICS Men’s Gel-Kayano 24 Running Shoes

Product 7 – Lotto Men’s Lotto Wind Running Shoes

Product 8 – Fila Men’s Sendoff 2 Running Shoes

Product 9 – Reebok Men’s Royal Smash Leather Tennis Shoes

Product 10 – Fila Men’s Darbo Basketball Shoes

Product 11 – Adidas Men’s Stardrift M Running Shoes

Product 12 – Fila Men’s Romeo Energized Running Shoes

Product 13 – Lotto Men’s Logo Plus Hi Running Shoes

Product 14 – Adidas Men’s Nemeziz Tango 17.3 Tf Football Boots

Product 15 – Reebok Men’s Run Supreme 3.O Mt Running Shoes

Product 16 –  Asics Men’s Gel-Zaraca 5 Running Shoes

Product 17 – Fila Men’s Maranello 2 Running Shoes

Product 18 – Lotto Men’s Running Shoes

Product 19 – Fila Men’s Extremer Running Shoes

Product 20 – Asics Men’s Gel-Kayano 23 Running Shoes

Product 21 – Adidas Men’s Adispree 2.0 M Running Shoes

Product 22 – Lotto Men’s Ace Running Shoes

Product 23 – Fila Men’s Maranello 2 Running Shoes

Product 24 – Reebok Men’s Train Multisport Training Shoes

Product 25 – Adidas Men’s Howzatt Ind Cricket Shoe


[Over] Amazon Sennheiser Quiz

  • Total Winner : 10
  • Prize : Sennheiser Momentum Wireless Headphone
  • Winner Declared : 15th September 2017

Amazon Sennheiser Quiz Answer 

Stape 1 Questions & Answer 

Q1. Which of these is NOT a genre of music?
Answer : PINK
Q2. Which was the first song to be played in outer space?
Answer : Jingle bells
Q3. In which country was Sennheiser founded in 1945?
Answer : Germany

Stape 2 Questions & Answer 

Q1. What range of frequencies is known to be the normal hearing range for humans?
Answer : 20 Hz to 20 kHz
Q2. Dots and dashes are used in which method of communication?
Answer : Morse code
Q3. Sennheiser Momentum In-Ear Wireless headphones support multi-connection of up to 2 devices at once, with 3-way calling capability?
Answer : True

Stape 3 Questions & Answer 

Q1. Which famous scientist is associated with the ‘Laws of motion’?
Answer : Isaac Newton
Q2. Which of the following wireless technologies derives its name from a 10th century Viking king?
Answer : Bluetooth
Q3. Which of these is NOT a feature of the Sennheiser 4.50 BTNC wireless headphones?
Answer : Telekinesis
Terms & Conditions
  • This Contest will commence on 30th August from 12:00:01 a.m. (IST) to 30th August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 9 (nine) questions will be posted during the entire Contest Period, spread across 3 steps each featuring 3 questions each.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions on all steps correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 (Ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 10 (Ten) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win a Sennheiser Momentum In-Ear Wireless – M2 IEBT headphones (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

[Over] Amazon Dance Quiz 

  • Total Winner : 1
  • Prize : ₹12,500 Free Shopping Every Month [For Six Months] Total ₹75,000
  • Winner Declared : 15th September 2017

Amazon Dance Quiz Answer

1. Pr. Birju Maharaj is an exponent of Which of dance forms ?
Answer : Kathak
2. Which of there is NOT a style/genre of dance ?
Answer : Tin Tin
3. Which dance move become popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983 ?
Answer : Moonwalk
4. Which of these is a folk dance form that originated in Maharashtra?
Answer : Lavani
5. When is ‘International Dance Day’ celebrated ?
Answer : 29th April
Title
  1. This Contest will commence on 27th August from 12:00:01 a.m. (IST) to 27th August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participant will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 12,500 credited monthly for 6 months, i.e. a total sum of Rs. 75,000 credited over a period of 6 months in parts of Rs. 12,500 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Keep Share With Your Friends.

Tags

RKHack

Rkhack Is CEO And Admin Of Rkhack.com, Part Time Blogger And Teacher As A Profession. His Interest Of Area Is Free Recharge Tricks, Simple Hacks, Technical Tricks And Blogging...

Related Articles

2 thoughts on “Sports Fest : Amazon All Quiz Answer Added”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cryptocurrencies