Amazon Festive Riddles : Answer & Win 1 Year Free Shopping [Ans Added]

Amazon Festive Riddles Quiz, Amazon Festive Riddles Quiz Answer, Amazon Quiz Answer

Amazon Is Organize New Quiz Every Day. Amazon Is Come With New Quiz Answer And Win 1 Year Free Shopping Worth ₹1. 20 Lakh. Answer 10 Amazon Festive Riddles Quiz Questions And One Lucky Winner Get ₹10000 Amazon Pay Balance Every Month For 1 Year. Here We Added Quiz Answer, So Try Your Luck..

  • Total Winner : 1
  • Prize : ₹1.20 Lakh Amazon Pay Balance
  • Winner Declared : Not Sure

How To Participate In Amazon Festive Riddles Quiz?

  • First Download Amazon App From HereAmazon App[If You Already Download Then Skip This Step]
  • Open Amazon App & Login/SignUp In Your Account.
  • Now You See “Amazon Festive Riddles Quiz Banner” On Homepage Of Amazon App. 
  • Just Click On Banner And Start Quiz.
  • Now Answer All Questions Right. [Don’t worry Answer Is Added Below]

Amazon Festive Riddles Quiz Answer

Q1. Spread me like a carpet if you must. If you step on me though I’ll turn to dust. What am I?

Answers – Rangoli

Q2. I have black and white teeth but am not a living thing. What am I?

Answers – Harmonium

Q3. I come after sea and rock, epsom, bath & table. What am I?

Answers – Salt

Q4. I am made of sugar & soda but you shouldn’t eat me. I hiss & slither but I cannot eat you. What am I?

Answers – Snake (Firework)

Q5. I have a head, a tail but no legs. I travel widely. What am I ?

Answers – Coin

Q6. I have a King & a Queen but am not a Kingdom. What am I?

Answers – A deck of cards

Q7. I am tall when I’m young. I’m short when I’m old. What am I?

Answers – Candle

Q8. Round & round but never off the ground. Who am I?

Answers – Chakri/Chakra/Zamin Chakkar

Q9. I am a kind of coat that can easily be put on when wet. What am I?

Answers – Paint

Q10. I appear everywhere except in the dark. What am I?

Answers – Light

Teams & Conditions

  • This Contest will commence on 27th September from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *